top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

The Cleft

De Cleft is een bediening dat zich specifiek richt op het zijn van een licht voor de mensen op de Wallen.

Onze focus

De Cleft is een bediening met het doel om Amsterdam te bereiken met de boodschap van Jezus Christus. Het team leeft in afhankelijkheid van de Heer om nieuwe en creatieve manieren te vinden om een licht te zijn in de stad.

''Ons hart is om uit te reiken naar de mensen die Jezus niet kennen, ongeacht hun achtergrond, sociale status of levensstijl.''

Onze visie

Onze visie is om het evangelie van Jezus te delen met mensen die werken en wonen in de Wallen van Amsterdam.

 

Als team leren we dagelijks wat het betekent om met Jezus te wandelen en ons door zijn Geest te laten leiden. Door zijn genade willen we Gods karakter, liefde en waarheid weerspiegelen aan degenen die we bereiken.

 

Dat willen we niet alleen doen door de waarheid van het evangelie in woorden te delen, maar ook door onze liefde, vriendschap en praktische hulp aan te bieden.

Wat doen we?

We doen dit door ze te bezoeken op de plek waar ze zijn en relaties op te bouwen en te zien hoe we Gods liefde en waarheid aan hen kunnen communiceren.

 

We nodigen ze uit voor onze evenementen in de Cleft, zoals lessen Nederlands en Engels en andere cursussen, zodat ze vaardigheden kunnen leren en meer mogelijkheden hebben als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan. We nodigen ze ook uit voor diners of bijbelstudies en vieren hun verjaardagen of gaan samen koffie drinken.

 

We werken graag samen met andere christelijke organisaties en steunen op elkaars sterke punten en bidden samen.

Bij alles wat we doen, zijn we afhankelijk van de Heilige Geest en daarom zijn gebed, aanbidding en voorbede een fundamenteel onderdeel van de bediening.

Wij geloven dat echte transformatie in het leven van mensen alleen kan plaatsvinden door de kracht van de Heilige Geest. Ons eerste doel is niet dat mensen de prostitutie verlaten, maar dat ze Jezus zouden ontmoeten en dat ze Hem zouden leren kennen en dat Hij hun leven zou veranderen, net zoals Hij dat in ons leven heeft gedaan.

The Cleft

De Cleft is voortdurend op zoek naar Gods leiding en Zijn hart voor de mensen van Amsterdam, om van daaruit lief te hebben en te dienen, zodat ze een groot vermogen hebben om lief te hebben en te dienen. Ze nemen regelmatig teams mee de stad in en delen het evangelie van Christus met de mensen op straat.

bottom of page