top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

The Tabernacle

De Tabernakel is een huis van gebed op de Wallen.

Onze focus

Hun visie is om de Heer te dienen en het ondersteunen van wereldzending door voorbede, aanbidding en andere creatieve uitingen samen met mensen van verschillende nationaliteiten.

Het doel van de Tabernakel is om een woonplaats te creëren waar God dag en nacht aanbeden wordt. Zij geloven dat Gods tegenwoordigheid de geestelijke atmosfeer van de Wallen zal veranderen, dat vrouwen uit de prostitutie zullen stappen, en dat pooiers vrijgezet worden.

Zij ondersteunen evangelisatie in de stad door gebed, en springen in de bres voor wereldzending. Het is hun verlangen om mensen van verschillende kerken samen te zien komen om te bidden voor opwekking in Amsterdam en daarbuiten.

De Tabernakel komt samen voor tijden van voorbede, aanbidding, zingen van Gods woord, mediteren op de Bijbel en tijd doorbrengen in Zijn tegenwoordigheid. Zij geloven in de kracht van gebed en aanbidding, vertrouwende op de Heer voor een geweldige oogst, en geloven dat Hij gerechtigheid op aarde zal brengen.

Jij bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken tijdens onze openingstijden! We willen graag meer tijd in gebed en aanbidding doorbrengen en zijn opzoek naar mensen van gebed, aanbidding en muzikanten om ons te komen versterken!

Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer wij ons rooster aanpassen, laat het ons dan weten door te mailen naar tabernacle@ywam.nl.

The Tabernacle

bottom of page