top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Mosaic

Mosaic is een gemeenschap dat er naar verlangd om creativiteit op nieuwe manieren te ontdekken.

Onze focus

Mosaic wil een veilige plek creëren binnen het lichaam van Christus om kans te bieden om je creatieve gaven en talenten te ontdekken. Mosaic maakt het mogelijk om je verbeelding te ontdekken en samen te werken met andere artiesten door het creëren van fysieke plekken die jou bieden wat je nodig hebt, of het nou een muziekstudio is, een werkplaats, of een computerscherm.

Ze leggen sterk de nadruk op mensen de ruimte geven om samen met God te dromen, werken met anderen, en ook hun verbeelding te gebruiken om nieuwe en creatieve ideeën te cultiveren die een impact hebben op de wereld om hen heen.

WAT IS AAN DE HAND MET DE MOSAIC TEAM:

Week na week, behoud Mosaic een ritme van geestelijke discipline, voorbede en tijden van aanbidding, Bijbel studies en het uitreiken naar- en verbinding zoeken met de stad. Dit ritme helpt hun gemeenschap om gegrond te blijven in het zijn van een discipel terwijl ze creativiteit ontdekken. Er wordt tijd en vrijheid gegeven aan leden van de gemeenschap om te werken aan eigen creatieve projecten en initiatieven, van het schrijven van muziek tot het maken van films en visuele kunst tentoonstellingen.

Martin Sham is muzikant en audioproducent die de Mosaic Studio in YWAM Amsterdam overziet, ook leidt hij de Audio Production Course (APC). Zijn passie is om het geluid van alle culturen van verschillende landen vast te leggen in hun eigen taal, door middel van film de prachtige boodschap van Christus over te brengen.

Ariana is een kunstenares die modeontwerp, comic en manga combineert om een kostuum makende bediening te ontwikkeling. Ze gebruikt haar vaardigheden en passie om de liefde van Jezus over te brengen door verschillende teken verenigingen in Amsterdam te bezoeken. Momenteel bouwt ze relaties op met kunstenaars van over de hele wereld binnen deze multiculturele stad.

Mosaic

Tron Ansaldo is een muzikant die onderdeel uitmaakt van de Mosaic studio van YWAM Amsterdam. Hij zingt, schrijft en produceert in de hoop dat hij hiermee een generatie kan inspireren om onvoorwaardelijk lief te hebben. Zijn verlangen is om platformen te creëren die ons in staat stellen om de liefde van Jezus te dragen; door optredens, evenementen, lokale kerken, of individuele avonden van gebed.

bottom of page