top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

LIVE in Community

Wij zijn een groep mensen van over de hele wereld met een passie voor Jezus, die naar alle landen gaan om die passie te delen.

Wij werken allemaal samen om landen te coachen in hun Godgegeven bestemming. Door jonge mensen op te leiden als zendelingen die verandering brengen in elk aspect van de maatschappij. We wandelen graag samen met de Heilige Geest; groeien, gescherpt worden en vervuld worden met vreugde en uitgaan in kracht.

Onze gemeenschap teams

Wat wacht je nog op?

We zijn gepassioneerd over..

Intimacy

God die ons leidt door persoonlijke relatie en een gezamenlijke visie. Dat wordt allemaal ondersteunt een levensstijl van gebed en aanbidding.

Innovation

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe manieren om het Evangelie te uiten en te delen, ook al is het anders dan het ooit gedaan is.

Training

Wij willen graag praktische en toepasselijke cursussen aanbieden die jou helpen in jouw relatie met God en bediening.

Justice

Wij willen verandering en restauratie zien in alles wat nog niet het Koninkrijk van God weergeeft, in Amsterdam en de wereld.

Personeelszaken

Personeelszaken is de deur voor onze staff om hier met ons te dienen. Zij hebben vaak contact met al onze nieuwe staff en vrijwilligers en helpen bij het aanmelden en het integreren in de Nederlandse cultuur en samenleving.

 

Ze ondersteunen staff door het helpen van visumaanvragen, verzekeringen, aanvragen voor verschillende onderwerpen en andere benodigdheden dat onze staff kan hebben.

Communication & Mobilisation

Het communicatie team wil graag getuigen van wat God door ons heen doet! We gebruiken en leren nieuwe vaardigheden in digitale media om verhalen te vertellen die God verheerlijken, en anderen aansporen om mee te doen!

 

Ons Pursuit team richt zich vooral op het mobiliseren van jonge mensen voor de zending! Wij geloven dat we Jezus mogen dienen, en geroepen zijn als priesters en kinderen van God om Zijn koninkrijk te brengen door samenwerking met de Heilige Geest. We verlangen ernaar om het lichaam van Christus toe te rusten en aan te moedigen om hun roeping te ontdekken en daar in te gaan leven. We werken samen met Gods visie en nemen verantwoordelijkheid om onze bijdrage te leveren aan een opwekking in Europa!

Accounting

Het accounting team analyseert, presenteert en rapporteert over de financiële toestanden van YWAM Amsterdam om de organisatie te helpen vooruit te kijken en te investering in ons werk.

 

Het team zorgt ervoor dat alle transacties verlopen volgens de wet, en dat er op tijd financiële verklaringen uitgezonden worden.

Keuken

De keuken hier bij YWAM Amsterdam dient meer dan 1000 maaltijden per jaar op aan honderden zendelingen. Het team ondersteunt YWAM Amsterdam op praktische wijze, door elke dag ontbijt, lunch en avondeten aan te bieden.

Gastvrijheid

De Bijbel leert ons dat gastvrijheid een belangrijke waarde is voor een Christen. Het is een uiting van Gods karakter, en de waarde van de mens. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij YWAM Amsterdam, en een van onze manieren om gastvrij te zijn is door het hebben van speciaal team dat zich hier volledig op richt. Het is belangrijk dat onze harten, huizen en basissen open zijn om elkaar te dienen. Om deze reden heeft elke YWAM locatie een hospitality afdeling

Het hospitality team vindt vreugde in het verwelkomen en hosten van onze sprekers, gasten van onze staff en vrienden van YWAM, toegewijd om het verblijf in YWAM Amsterdam zo comfortabel mogelijk te maken.

Onderhoud

Wij hebben een geweldige mogelijkheid om mensen te trainen en uit te zenden in Gods bestemming. Hiervoor hebben we gebouwen nodig die hier ruimte voor bieden. Het onderhouden van onze gebouwen vergt veel werk.

bottom of page