top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Audio Production Course

Doe praktische ervaring op in het produceren en ontwikkelen van muziek, in een gemeenschap dat om Jezus draait.

Onze focus

De Audio Production Course (APC) is een twaalf weken lange cursus dat plaatsvindt in de Mosaic studio en is ontworpen om studenten een praktische ervaring te geven in het produceren en ontwikkelen van muziek. Het is een cursus dat zich specialiseert op alle technische aspecten van geluidproductie.

De APC is een zuster school van de APC in JmeO  Montana die al langer dan 10 jaar draait. De JmeO Montana staff zullen samen werken met JmeO Amsterdam door onderwijs, staffen en het pionieren van de APC in Amsterdam

Pro Tools

Ons eerste focusgebied is Pro Tools, dat is een van de best klinkende, en meest gebruikte audio productie software in de industrie; het stelt je in staat om te op te nemen, componeren, bewerken, en te mixen met snelheid en gemak.

Audio Productie

Het tweede focusgebied is Audio Productie; in dit gedeelte van de school kunnen studenten verwachten om veel te leren over hardware apparatuur dat gebruikt wordt in een opname school evenals in live shows. Ze zullen terminologie leren dat essentieel is voor het communiceren met producers, muzikanten, en andere ontwikkelaars. Aan het einde van de school hebben de studenten een stevig fundament voor het werken in een opname studio.

Cursusinformatie

Vereisten

Discipleship Training School met YWAM

Datum

6 Jan - 1 Apr

Talen

Engels

Colleges, studies en huiswerk

Dates

Kosten

€3.200

Collegegeld, eten en huisvesting inbegrepen

Nations Project

Het doel van APC is om een lanceerplatform te zijn voor het Nations Project. De missie van het Nations Project is om te luisteren naar elk land en een stem te geven aan het hart van de mensen. Het doel is om het geluid van een ontwikkelingsland op te nemen en dat te gebruiken om een impact te hebben op andere landen, door hun taal en lied.

Er zal kans worden geboden tijdens de 12 weken om op verschillende manieren betrokken te zijn bij dit project.

Audio Production Course

De APC behandelt 3 belangrijke onderwerpen:

Geestelijke ontwikkeling

Het derde focusgebied is geestelijke ontwikkeling; gedurende de school zullen studenten groeien op meerdere geestelijke niveaus zoals:

 

Wandelen in je roeping, oplossen van conflicten, persoonlijkheidstesten, lastige vragen van het Christendom, en zending in de entertainmentindustrie.

bottom of page