top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Door je bij personeel aan te sluiten, word je lid van een van onze vele teams in YWAM Amsterdam. Al deze teams vallen in een van de drie categorieën. Als u meer wilt weten over onze verschillende teams, kunt u ze hier vinden:

Over werken met YWAM Amsterdam

Hoewel ieder van ons een ander verhaal heeft, heeft iedereen bij YWAM Amsterdam Gods leiding gevoeld om lid te worden van deze stedelijke missiegemeenschap. Als je voelt dat God tegen je zegt dat je hier bij ons wilt komen, lees dan de onderstaande informatie om een ​​goed beeld te krijgen van hoe dat eruit ziet.

WIJ ZIJN ALLEMAAL VRIJWILLIGERS

Alle medewerkers en vrijwilligers worden gevraagd om hun geloof en vertrouwen in God te stellen voor hun financiën en zijn verantwoordelijk om hun eigen steun te verwerven door hun visie te delen met kerken, familie en vrienden. Door dit te doen, zijn we ons hele leven afhankelijk van God, niet alleen in onze bediening.

WIJ ZIJN EEN GROEP VRIENDEN DIE JEZUS VOLGEN

YWAM Amsterdam is een groep vrienden die Jezus volgen. Als organisatie, als werkers en vrijwilligers, als mentoren en vrienden, als gemeenschap, zijn we toegewijd om Jezus samen te volgen en zijn werk hier in de stad Amsterdam en over de hele wereld uit te voeren. Elke dag proberen we Jezus beter te leren kennen door middel van relaties en door samen organisch Zijn koninkrijk op te bouwen.​

MANIEREN OM MET ONS SAMEN TE WERKEN

Er zijn verschillende manieren om mee te doen:

  • Fulltime personeel; je hebt een DTS gedaan en wilt je op lange termijn bij ons aansluiten.

  • Fulltime vrijwilliger; je hebt nog geen DTS gedaan en wil niet langer dan 1 jaar bij ons werken

  • Parttime vrijwilliger; je hebt geen DTS gedaan en je wilt parttime betrokken zijn​

WANNEER IK GEACCEPTEERD BEN, WANNEER KAN IK AANKOMEN?

We zullen u informeren wanneer we klaar zijn om u te ontvangen. Voor niet-Europeanen moeten uw vergunningen worden verleend voordat u komt. We moeten ook de beschikbaarheid van uw toegewezen kamer controleren. Als u langer dan drie maanden blijft, moet u deelnemen aan een nieuwe staforiëntatie genaamd Cultivate voordat u begint te werken. Cultivate wordt drie keer per jaar gehouden, de laatste week van: februari, augustus en november.

About Joining Staff

Over de

Aanmeldingsprocedure

Geweldig dat je geïnteresseerd bent om betrokken te raken bij YWAM Amsterdam! Hier is een kort overzicht van het aanvraagproces.

1. NEEM CONTACT MET ONS OP

Start het sollicitatieproces door dit snelle formulier in te vullen ! Zo krijgen we een goed beeld van wat je interesses zijn en hoe we je het beste kunnen helpen in je sollicitatieproces. Als je nog steeds niet zeker weet of je wilt solliciteren, is dit een goed moment voor ons om al je vragen te beantwoorden.

2. TOEPASSING

Zodra we je vragen hebben beantwoord en je klaar bent om te solliciteren, sturen we je de link naar de online aanvraagformulieren.

3. AANVRAAGKOSTEN

Nadat u uw aanvraagformulier heeft verzonden, dient u uw aanvraagkosten te betalen.

4. REFERENTIES

Afhankelijk van waarvoor u solliciteert, zullen we uw opgegeven referenties e-mailen om hun input voor uw sollicitatie te vragen.

5. SNEL OPROEP

Zodra we uw sollicitatie en alle referenties hebben, zullen we een snel (skype) gesprek met u opzetten om u beter te leren kennen en eventuele vragen te beantwoorden.

 

6. AAN BOORD

Nadat we onder gebed de beslissing hebben genomen of je betrokkenheid bij YWAM Amsterdam een ​​goede plek voor je zal zijn, beginnen we met het onboarding-proces. We zullen u om wat meer informatie vragen om u in dit proces het beste van dienst te kunnen zijn.

VERBLIJFVERGUNNINGEN

Voor mensen met een staatsburgerschap van buiten de Europese Unie die langer dan drie maanden willen blijven, moet er extra papierwerk worden ingevuld zodra u bent geaccepteerd. Je mag vind hieronder meer informatie .

NIEUWE PERSONEELSORIËNTATIE

Afhankelijk van de duur van uw verblijf, moet al het nieuwe personeel bij aankomst op YWAM Amsterdam een ​​New Staff Orientation (Cultivate) voltooien. Cultivate wordt vier keer per jaar gehouden, in februari, mei, augustus en november.

Verblijfsvergunningen, werkvergunningen en visa

 

Als u overweegt om langer dan 3 maanden bij YWAM Amsterdam te werken, heeft u mogelijk een visum of verblijfsvergunning nodig om in Nederland te verblijven. Lees onderstaande informatie aandachtig door om erachter te komen of dit op u van toepassing is en welke stappen u dient te volgen.

HEEFT U EEN VISUM OF VERGUNNING NODIG?

 

ONDERDANEN VAN EEN EU / EER-LIDSTAAT OF ZWITSERLAND:

Als uw land van nationaliteit Zwitserland is, binnen de Europese Unie of de Europese Economische Ruimte; u hoeft geen visum, verblijfsvergunning of werkvergunning aan te vragen om in Nederland te verblijven.

Een officiële lijst van landen van staatsburgerschap waarvoor geen visum of verblijfsvergunning nodig is, vindt u hier .

 

WERKVERGUNNING

Een werkvergunning (TWV) is vereist om bij elke organisatie in Nederland te werken. Om een ​​tewerkstellingsvergunning aan te vragen heeft u een maandelijkse ondersteuning nodig van € 1242, -. Als je dat bedrag niet maandelijks hebt, kunnen we geen werkvergunning voor je aanvragen.

 

HOEVEEL ZAL DEZE KOSTEN?

De kosten voor de verblijfsvergunning bedragen € 320, - en dienen betaald te worden bij het indienen van het aanvraagformulier. U betaalt de Nederlandse immigratiedienst voor de behandeling van de aanvraag, niet voor de vergunning zelf. De kosten worden niet terugbetaald als uw aanvraag wordt afgewezen.

De verblijfsvergunning kan elke 3 jaar worden verlengd, dit kost € 320.

 

VOEL JE NIET OVERWELDIG!

Het personeelsteam van YWAM Amsterdam staat voor je klaar! Als u nog geen contact met ons heeft, aarzel dan niet om ons hier te schrijven .

Wij geloven dat elk nieuw personeelslid een geschenk van God is en we willen u aanmoedigen om uw vertrouwen te stellen in Zijn voorziening en begeleiding in dit proces.

bottom of page